Ochrana osobných údajov

Dátum stiahnutie: 9.12.2019 09:43

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

V súvislosti so spracúvaním osobných údajov, Vám v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu  a Rady EÚ 2016/679 (GDPR) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a voľnom pohybe takýchto údajov, poskytujeme nasledujúce informácie.

KTO JE PREVÁDZKOVATEĽ

Prevádzkovateľom, ktorý určil účely a prostriedky spracúvania vašich osobných údajov je spoločnosť Zuma Elektro Technika Plus, s.r.o, so sídlomLidická 700/19, 602 00 Brno, IČO: 07545819                   , DIČ: 07545819    ,  zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Brno, oddiel Sro, vložka 108728

Môžete sa na nás obrátiť telefonicky na čísle +421 948 887 020, písomne na adrese Pod hájom 4444/211 ,018 41 Dubnica nad Váhom, alebo  e-mailom gpdr@bonusko.sk .

ROZSAH OSOBNÝCH ÚDAJOV

Minimalizujeme rozsah osobných údajov ktoré spracúvame tak aby postačovali na kvalitné splnenie služieb, ktoré od nás očakávate, aby sme splnili zákonné povinnosti, a tak aby sme chránili naše oprávnené záujmy. Spracúvame ako osobné údaje našich zákazníkov, tak aj osobné údaje našich potenciálnych zákazníkov, ktorí nám na to dali súhlas. Spracúvame tieto kategórie osobných údajov:

 

 

ÚČELY SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše osobné údaje spracúvame predovšetkým pre potrebu uzatvárania kúpnych zmlúv, ktorých predmetom je dodávka nášho tovaru a služieb. Táto činnosť zahŕňa predovšetkým, príjem a  spracovanie objednávok, vystavovanie faktúr a daňových dokladov, evidenciu platieb, odosielanie tovaru na zvolenú adresu a podobne.

Pre riadne splnenie všetkých zákonných povinností, spracúvame osobné údaje aj pre účely vedenie účtovníctva, správy registratúry, či vybavovania reklamácií a sťažností. V niektorých prípadoch je potrebné osobné údaje spracovať aj na účely súdnych sporov a mimosúdneho vymáhania pohľadávok.

Vaše osobné údaje spracúvame aj na účely informovania o našich produktoch a službách v rámci priameho marketingu.

PRÁVNE ZÁKLADY SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše osobné údaje spracúvame v súlade so zákonom, iba na základe právnych základov prípadoch keď:

KATEGÓRIE PRÍJEMCOV

Vaše osobné údaje môžu byť pri spracúvaní poskytnuté nasledujúcim kategóriám príjemcov:

a.  Geis Parcel SK s.r.o., so sídlom Trňanská 6, 96 001 Zvolen, IČO: 46 489 592, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel Sro, Vložka č. 21503/S

b.   Geis SK s.r.o., so sídlom Trňanská 6, 96 001 Zvolen, IČO: 31 324 428, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel Sro, Vložka č. 2083/S

c.   DHL Parcel Slovensko spol. s r.o. , so sídlom Na pántoch   18
        831 06  Bratislava-Rača, IČO: 47927682, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel Sro, Vložka č. 100759/B

d.    TOPTRANS EU, a.s. ,so sídlom Na Priehon 50, 949 01  Nitra, IČO: 36703923, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu OS Nitra, Oddiel Sa, Vložka č. 10363/N

e.    KAMEX SLOVAKIA, s.r.o. ,so sídlom Zlatovská 2195 ,91105 Trenčín, IČO: 35890860, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, Oddiel Sro, Vložka č. 17511/R

f.    PPL CZ s.r.o.., so sídlom K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany, IČO: 25194798, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Praha, Oddiel Sro, Vložka č. C 105858

g.    BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, pobočka zahraničnej banky  , so sídlom Karadžičova 2, 811 09 Bratislava, IČO: 47 258 713 , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I Oddiel Po, Vložka č. 2990/B

h.     Všeobecná úverová banka, a.s. , so sídlom Mlynské nivy 1 , 829 90 Bratislava  25, IČO: 31 320 155 , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel Sa, Vložka č. 341/B

i.     Home Credit Slovakia, a.s. , so sídlom Teplická 7434/147 ,Piešťany 921 22 , IČO: 36 234 176, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trnava, Oddiel Sa, Vložka č. 10130/T

j.     AWP Solutions ČR a SR, s. r. o., so sídlom Jankovcova 1596/14b , 170 00 Praha 7 , IČO: 25622871, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Praha, Oddiel Sro, Vložka č. C 55651

 

DOBA USCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV.

VAŠE PRÁVA AKO DOTKNUTÝCH OSÔB

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sme pripravení vykonávať Vaše práva.

Máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad pre ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, IČO: 36 064 220, tel. č.: +421 2 3231 3220, https://dataprotection.gov.sk/uoou/

KDE A AKO MÔŽETE SVOJE PRÁVA UPLATNIŤ

Vaše práva si môžete tiež uplatniť zavolaním na telefónne číslo +421 948 887 020, písomne na adrese Pod hájom 4444/211, 018 41 Dubnica nad Váhom, alebo  e-mailom gpdr@bonusko.sk .Na vašu žiadosť odpovieme bezplatne v lehote do 30 dní. V prípade zložitosti, alebo veľkého počtu žiadostí sme oprávnení túto lehotu predĺžiť o ďalších 60 dní. Pokiaľ k tomu dôjde budeme Vás o tom, aj o dôvodoch informovať. V prípade opakovanej žiadosti sme oprávnení účtovať si primeraný administratívny poplatok na pokrytie nákladov spojených s poskytnutím tejto služby.

 

Záverečné ustanovenia

1. Všetky právne vzťahy vznikajúce pri spracúvaní Osobných údajov sa riadia právnym poriadkom Slovenskej republiky, a to bez ohľadu na to, odkiaľ bol prístup k nim realizovaný. K riešeniu prípadných sporov vzniknutých v súvislosti s ochranou súkromia medzi Účastníkom a Prevádzkovateľom sú príslušné slovenské súdy.

2. Dotknutá osoba má právo obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov (https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk).

3. Tieto Zásady nadobúdajú účinnosť dňom 25.05. 2018.

Prevádzkovateľ tohto internetového obchodu je zároveň prevádzkovateľom kamenných predajní BONUSKO. Ak sú tieto predajne monitorované kamerovým systémom, spracováva tieto kamerové záznamy spoločnosť Zuma Elektro Technika Plus ,s.r.o. . Doba uchovania záznamov sa stanovuje na 30 dní. Kamerové záznamy sú zhotovované z bezpečnostných dôvodov za účelom zvýšenia ochrany majetku prevádzkovateľa.